Moestuinblog: Susan Hermens

  • ah moestuinpotjes
  • ah moestuinpotjes
  • ah moestuinpotjes

Moestuinblog door Susan Hermens

Susan Hermens is hoofdredacteur van Mijn Keukentuintje en een echt buitenmens. Ze houdt van alles dat groeit en bloeit: groenten, kruiden, bloemen. Maar ook bijen, vlinders en vogels maken van haar stadstuin een plek om even heerlijk tot rust te komen na een drukke werkdag.


Blog: Kop op!

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien en de temperatuur langzaam stijgt, begint het mij te kriebelen. Links en rechts zie ik meer moestuinliefhebbers met jeukende handen. Moestuinplannen liggen klaar, zaadjes worden gekocht of verzameld bij de boodschappen van Albert Heijn en de vensterbank wordt leeggemaakt: het voorzaaien kan beginnen!


Eerste hulp bij moestuinieren

Vorig jaar viel mijn oogst met de moestuinpotjes van Albert Heijn helaas tegen. Maar, gelukkig was ik niet de enige met moestuinteleurstellingen. Voor dit jaar heb ik echter goede hoop. Albert Heijn biedt nu namelijk diverse hulplijnen voor de beginnende moestuinier:

Al deze hulpmiddelen moeten mij dit jaar toch zeker een heerlijke oogst opleveren. De tuinkers en de radijsjes steken na een paar dagen hun kop al op: de eerste kiemplantjes van het nieuwe moestuinseizoen zijn geboren!


Deel dit artikel:

Tuin