Boekentip: Verrukkelijk vegetarisch

Vegetarisch koken wordt steeds populairder. En dat er veel meer mogelijk is dan salades en vleesvervangers weten we inmiddels allemaal. In het boek ‘Verrukkelijk vegetarisch’ trakteert schrijfster Tanja Dusy jou op meer dan 80 originele vegetarische recepten. Inclusief dertig vegan variaties!


Het boek heeft een leuke en duidelijke opmaak. Na een voorwoord van twee pagina’s start Tanja meteen met de recepten. Van voedzame ontbijtjes zoals kokoswentelteefjes en gemberpruimensap tot een fruitig smoothie-ontbijt. Vervolgens volgen groenterijke vervolgmaaltijden waaronder een tandoori-bloemkoolnaanwich, cheesy broccolinuggets voor een gezonde snack en een bloedrode bietenpasta als avondeten.

De prachtige foto’s dagen je uit om meteen aan de slag te gaan in de keuken. Bijvoorbeeld met de kleurrijke pompoen-granensalade of de groente-sandwich met harissa. Bij elk gerecht worden de ingrediënten duidelijk vermeld en de beschrijving is heel uitgebreid. Kortom; succes verzekerd!


Vegan

Niet alleen de vegetarische liefhebber kan met dit boek de keuken in, ook de veganist kan aan de slag met bijna dertig originele recepten. Zoals een heerlijke paprika-amandeldip of een bao bun met pulled jackfruit, een poké-sushisalade, een hot green Thai curry of een gegrilde portobellosteak met salsa. Allemaal gerechten die perfect passen bij een vegan leefstijl. Er staan zelfs vegan desserts op het menu! Zoals een avocado-chocolademousse of een panna cotta met aardbei en amandel.


Dus, eet je graag vegetarisch of veganistisch óf wil je gewoon minder vlees of vis op jouw bord? Dat is dit boek iets voor jou!


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Boeken
Boekentip: Verrukkelijk vegetarischVegetarisch koken wordt steeds populairder. En dat er veel meer mogelijk is dan salades en vleesvervangers weten we inmiddels allemaal. In het boek ‘Verrukkelijk vegetarisch’ trakteert schrijfster Tanja Dusy jou op meer dan 80 originele vegetarische recepten. Inclusief dertig vegan variaties!
Het boek heeft een leuke en duidelijke opmaak. Na een voorwoord van twee pagina’s start Tanja meteen met de recepten. Van voedzame ontbijtjes zoals kokoswentelteefjes en gember-pruimensap tot een fruitig smoothie-ontbijt. Vervolgens volgen groenterijke vervolgmaaltijden waaronder een tandoori-bloemkoolnaanwich, cheesy broccolinuggets voor een gezonde snack en een bloedrode bietenpasta als avondeten.
De prachtige foto’s dagen je uit om meteen aan de slag te gaan in de keuken. Bijvoorbeeld met de kleurrijke pompoen-granensalade of de groente-sandwich met harissa. Bij elk gerecht worden de ingrediënten duidelijk vermeld en de beschrijving is heel uitgebreid. Kortom; succes verzekerd!
VeganNiet alleen de vegetarische liefhebber kan met dit boek de keuken in, ook de veganist kan aan de slag met bijna dertig originele recepten. Zoals een heerlijke paprika-amandeldip of een bao bun met pulled jackfruit, een poké-sushisalade, een hot green Thai curry of een gegrilde portobellosteak met salsa. Allemaal gerechten die perfect passen bij een vegan leefstijl. Er staan zelfs vegan desserts op het menu! Zoals een avocado-chocolademousse of een panna cotta met aardbei en amandel.
Dus, eet je graag vegetarisch of veganistisch óf wil je gewoon minder vlees of vis op jouw bord? Dat is dit boek iets voor jou!
Bestel dit boekDeel dit artikel:

In gesprek met Kees KnoflookIn gesprek met Kees KnoflookBijna vijftien jaar geleden begonnen Kees en Els Huijbregts een kleinschalige, mens- en milieuvriendelijke knoflookkwekerij in Leusden; Eemlook. Hier telen ze samen met vrijwilligers meer dan veertig soorten knoflook die ze verkopen en verwerken. Bij Kees en Els gaat er geen dag voorbij dat er geen knoflook op het menu staat. Deze passie delen ze graag … Read Morefruitgroentenkeukenkokenmoestuinieren
Kruidenspecialist Ralph CoenenKruidenspecialist Ralph CoenenVitacress Real is producent van verse kruiden. Zij verkopen zowel gesneden kruiden als potkruiden. Het doel van Vitacress Real is mensen laten genieten van heerlijk eten, met natuurlijke smaakmakers! Want het leven is zo veel leuker met goed en gezond eten! Wij vroegen Ralph Coenen, managing director van Vitacress Real naar de trends en vele toepassingsmogelijkheden van verse kruiden. … Read Moregezondkwekenoogstenvers
Peenkwekers René en Teun BaetsenPeentelers René en Teun BaetsenGroentebedrijf Baetsen in Grubbenvorst is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt van peen en knolselderij. De afzet van de producten van Groentebedrijf Baetsen vindt plaats via Telerscoöperatie Fossa Eugeniana U.A. Het bedrijf bestaat sinds 1959 en wordt gerund door de broers René en Teun Baetsen, die het van hun vader overnamen. “Peen is … Read Moregezondkwekenoogstenvers

var bol_sitebar ={“id”:”bol_1597319138189″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000023791764″,”familyId”:”9200000023791764″,”site_id”:”40030″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:false,”button”:true,”link_name”:”Zaaiagenda%2C%20Hans%20van%20Eekelen”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};
var bol_sitebar ={“id”:”bol_1597318930392″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000051355087″,”familyId”:””,”site_id”:”40030″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:false,”button”:true,”link_name”:”Intergard%20Kweektafel%20kweekbak%20oppottafel%20moest…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};
var bol_sitebar ={“id”:”bol_1597319168146″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000117129908″,”familyId”:””,”site_id”:”40030″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:false,”button”:true,”link_name”:”Nature%20kweekset%20compleet%20starterspakket%20199%20de…”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};TuinKees Knoflook