Uit-agenda voor de maand augustus

In Nederland wordt veel georganiseerd op het gebied van (moes)tuinieren, gezond/ biologisch eten, duurzaamheid en biodiversiteit. Denk aan workshops, festivals en open dagen bij onder andere tuinders, boerderijen en appelboomgaarden. Om ervoor te zorgen dat jij niks hoeft te missen, zetten wij iedere maand de leukste activiteiten voor jou op een rij!


4 augustus – Open Tuindagen
Het Landgoed Jorissenhoeve opent haar deuren voor publiek. Achter de formele voortuin ligt het monumentencomplex van het huis uit 1938. Rondom de boerenhoeve wordt de oude boerensfeer herleefd. Dit is terug te zien door diverse hoogstamfruitbomen en in de keuze van de planten. Ook is er een ecologische moestuin. Lees hier meer over de open dagen en entree

23 en 24 augustus- Tuinstartersdagen
Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, wil graag dat zoveel mogelijk mensen gelukkig zijn in hun tuin. Vanuit dit inspiratiepark laat hij honderden geslaagde ontwerpen in de praktijk zien, maar met een half dagje uitleg leer je van Ben alles wat nodig is om je nieuwe tuin te ontwerpen en in te richten. Bekijk hier het programma van de dagen en meld je aan!

24 augustus – Oogstfeest Ermelo
Hét oogstfeest van Ermelo werd in 2001 als éénmalige aardigheid opgezet. Het bleek zo’n groot succes te zijn dat de organisatie besloot om er een jaarlijks terugkerend feest van te maken. Dit jaar is iedereen op zaterdag 24 augustus welkom in Ermelo voor een oogstfeest waar voor jong en oud van alles te beleven. De toegang is gratis, maar bekijk hier wat je die dag kunt verwachten.

30 augustus t/m 1 september – Festival TREK
Ga naar hét festival waar food en muziek samenkomen. TREK wordt acht keer per jaar georganiseerd. Dit weekend is je laatste kans om het festival te bezoeken. Ga naar Den haag en geniet van het heerlijke eten, drinken en de muziek. Er is vrije entree!


Deel dit artikel:

Tuin