Boek: Interval vasten met het keto-dieet

Met de zomer op komst, willen we graag weer in dat leuke jurkje passen van vorig jaar.  In het boek Interval vasten met het keto-dieet staan smaakvolle, verse en koolhydraatarme gerechten waarmee je dit bereikt. Ook krijg je tips om slank te blijven. 


Interval vasten

Het boek begint met antwoord te geven op de vraag: Wat houdt interval vasten eigenlijk in? Je gaat met tussenpozen van uren of dagen aan de slag, zodat je lichaam zich optimaal kan herstellen tijdens eetpauzes. Hiermee creëer je niet alleen gewichtsverlies, maar het is ook goed voor je lichamelijk welzijn. In het boek Interval vasten met het keto-dieet gaan ze dieper in op deze methode. Er is een checklist gemaakt om te kijken welk vasttype jij bent, zodat je precies weet hoe je het beste aan de slag kunt gaan. Vervolgens komen ook de valkuilen en alle voordelen voorbij.


Keto-dieet

Eenzelfde indeling hanteert de auteur bij het hoofdstuk over het keto-dieet. Niet iedereen weet meteen wat dit inhoudt en waar het goed voor is. Tijdens dit dieet eet je vooral weinig koolhydraten en veel goede vetten om je vetverbranding te stimuleren. Je krijgt een duidelijke uitleg over keto en wat je daarbij wel en niet mag eten. Daarna wordt de combinatie met het interval vasten besproken. Je krijgt goed hanteerbare tips waarmee je jouw leefstijl op dit dieet kunt toepassen.


Recepten

In het boek staan meer dan vijftig recepten met weinig koolhydraten. Van heerlijke ontbijtmuffins tot een steaksalade met geitenkaas en walnoten. het zijn stuk voor stuk recepten waarmee je altijd een verantwoorde én lekkere keuze kunt maakt. Bijvoorbeeld een smaakvolle broccolisoep met feta en gebakken snoekbaars met citroen-kappertjesboter.

Daarnaast bevat het boek ook recepten voor de lekkerste drankjes en smoothies en sluit het af met powersnacks. Denk hierbij aan roomkaasijs met aardbeien en munt, chocoladepudding met avocado en krokante wafels met kaneel. Heerlijke zoetigheden om je dag goed af te sluiten!

Elk recept is gemakkelijk te maken. Er staat duidelijk vermeld hoe lang het duurt voordat het klaar is. En ook bevat het boek een handige lijst waarmee je in één oogopslag kunt zien hoeveel calorieën, vetten, eiwitten, netto koolhydraten en voedingsvezels een gerecht bevat. Kortom een boek vol smaakvolle opties om verantwoord te smullen!


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Tuin