• Boek, lekker gezond_G

Boek: Lekker gezond!

In het boek Lekker gezond! geschreven door Marita Karlson vind je de beste en lekkerste recepten voor gezonde snacks, sappen en smoothies. De schrijfster werd geboren in Zweden maar is later in California gaan wonen waar ze besmet raakte met gezond eten. Haar boek is dan ook een must have voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven en vooral ook wil blijven genieten.

Het boek is een leuk en lekker begin voor iedereen die zichzelf een gezondere leefstijl wil aanmeten en benieuwd is naar verrukkelijke mogelijkheden. Karlson vertelt over haar passie voor groen en haar verslaving aan gezond eten.

Variatie en superfoods
De recepten in het boek zijn zo samengesteld dat ze gezond zijn voor lichaam en geest. De ingrediënten in de snacks en sappen, zoals boerenkool, avocado, bosvruchten en noten, zitten vol goede vitaminen en zijn heel divers. Van een romige amandel-spinaziedrank tot drakenvruchtsorbet en van een zogenaamde cashewshake tot appelchips.

Ook geeft Marita informatie over verschillende soorten superfoods zoals acaibessen, chiazaad en goijibessen. Deze kom je regelmatig tegen in haar recepten en moeten zorgen voor extra energie en voedingsstoffen.

Het boek bestaat uit veel verschillende verse ‘groene’ recepten en prachtige foto’s. Recepten die vaak niet ingewikkeld zijn om zelf te maken, maar zeker wel de moeite waard. Nieuwsgierig geworden? Bestel een exemplaar en laat je ook verleiden tot groen snacken.

Deel dit artikel:

Boeken