Puur Pascale

Voor Pascale Naessens geldt ‘beter eten is beter leven’. In haar zevende kookboek ‘Puur Pascale’ brengt ze haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld. Pascale deelt meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde recepten die opgebouwd zijn uit pure en natuurlijke producten.

Pascale is de best verkopende auteur in België en is een boegbeeld van pure en gezonde voeding. Ze is consulente in gezonde leefgewoonten en shiatsu-therapeute, en ze schrijft voor tijdschriften over voeding waarvoor ze voedingsexperts over de hele wereld interviewt.

Genieten van natuurlijk eten

Haar kookboeken laten mensen weer genieten van natuurlijk eten. Minder suikers en minder snelle koolhydraten, meer gezonde vetten en pure ingrediënten. Naast eenvoudige maar toch heerlijke recepten staat het boek vol tips en inspirerende korte (wetenschappelijke) verhalen over haar filosofie achter liefdevol koken, waarom zelf koken gelukkig maakt en waarom je van vet helemaal niet vet wordt.

Gezond hoeft niet saai te zijn

Het kookboek ‘Puur Pascale’ staat vol met prachtige combinaties van mooie producten die een feest zijn op je tong. Volgens Pascale heeft voeding helemaal geen suiker en zout nodig om lekker te zijn. Het bijzondere aan dit kookboek is dat de gezonde recepten vaak uitblinken in eenvoud waardoor ze gemakkelijk klaar te maken zijn en voor iedereen toegankelijk. Zoals geitenkaas met gebakken noten en rode biet, lasagne van savooikool of een avocado-chocoladetaart? Je vindt dit allemaal terug in het bijzonder smakelijke kookboek van Pascale Naessens.

Dus vergeet calorieën, focus op de kwaliteit van voeding en laat je lichaam de rest doen! Meer weten of de filosofie van Pascale? Mijn Keukentuintje ging in gesprek met Pascale Naessens.Deel dit artikel:

Boeken