Foodblog door Roos Leufkens
Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool. Omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert, heeft ze Meat on Sunday opgericht. Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn. Mijn Keukentuintje presenteert haar blogs en vlogs waarin ze heerlijke seizoensproducten onder de aandacht brengt.
Bloemkoolrisotto met pesto
Risotto is een heerlijk en geliefd Italiaans gerecht. Deze variatie met bloemkool en zelfgemaakte pesto is een heerlijke variant.
Het recept
Bekijk het recept van Roos voor een heerlijke bloemkoolrisotto met pesto op haar website Meat on Sunday…. zonder eigen moestuin is hij natuurlijk ook heel lekker!
Bekijk in onderstaande video hoe Roos deze bloemkoolrisotte maakt:
Bloemkool kan een heerlijk hoofdingrediënt zijn van je maaltijd en het is erg gezond. Laat je inspireren en verrassen door al het goede én smakelijke van de bloemkool.
Deel dit artikel: