Het ultieme low carb kookboek

Het ultieme low carb koekboek gelooft in de voordelen van vet. Vet maakt je gelukkig en is gezond! Dat is het statement van dit nieuwe kookboek. Met de ‘low carb, high fat’-methode schrap je zo veel mogelijk koolhydraten uit je voeding. Tegelijkertijd eet je  meer gezonde, natuurlijke vetten. Hierdoor krijg je geen hongergevoel en grijp je niet naar zoete tussendoortjes waardoor je gewicht verliest!

Hoe je een LCHF-levensstijl begint en waarom vet allesbehalve slecht voor je is, wordt in dit boek uitgelegd door schrijfster Jane Faerber, een bekend foodblogster in Denemarken. In Scandinavische landen heeft de ‘low carb, high fat’-methode zich al bewezen als een gezonde levensstijl waardoor je bovendien beter in je vel zit.


Handleiding voor je
nieuwe LCHF-levensttijl

Het boek staat bordenvol tips om dit nieuwe voedingspatroon geleidelijk in te voeren in je dagelijks leven. Van boodschappenlijstjes waarop de basisproducten van een LCHF-keuken staan tot tips bij het afvallen.

Ook geeft het boek uitgebreid antwoord op vragen als:
– Wat houdt een LCHF-levensstijl precies in?
– Waarom zou je op deze manier gaan eten?
– Hoe pas ik deze nieuwe levensstijl toe in mijn gezinsleven?

Als laatste wordt belicht dat gezondheid meer dan alleen voeding is. Het informatieve hoofdstuk wordt dan ook toepasselijk afgesloten met het kopje: Hou van jezelf!


Recepten

Het ultieme low carb kookboek heeft een duidelijke indeling en start met ontbijtrecepten, gevolgd door middag- en avondeten. Bijzondere gerechten als kipfilet in romige pindasaus of zalm met een laagje feta komen allemaal voorbij. Ook aan de zoetekauw wordt gedacht. Je hoeft brownies en snickers echt niet te laten staan; het boek biedt je namelijk een gezonde variant. Hierdoor kun je zonder schuldgevoel genieten!


Deel dit artikel:

Ereaders