Foodblog Roos Leufkens: Nasi Goreng

Foodblog door Roos Leufkens

Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool. Omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert, heeft ze Meat on Sunday opgericht. Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn. Mijn Keukentuintje presenteert haar blogs en vlogs waarin ze heerlijke seizoensproducten onder de aandacht brengt.


Nasi Goreng

Een heerlijk Indonesisch gerecht wat je makkelijk helemaal zelf kunt maken. De smaak is fris en kruidig. Tijdens een vakantie op Sumatra hadden ze nasi goreng bij elk kraampje op straat, elke keer net iets anders maar elke keer overheerlijk.

Het recept


Bekijk het recept van Roos voor een heerlijke nasi goreng op haar website Meat on Sunday…. zonder eigen moestuin is hij natuurlijk ook heel lekker!


Bekijk in onderstaande video hoe Roos deze nasi goreng maakt:

Nasi goreng zit boordevol lekkere groenten. Laat je inspireren en verrassen door de andere smakelijke kenmerken van spitskool, boontjes, wortel, paprika en citroengras.

Deel dit artikel:

Boeken