Foodblog Roos Leufkens: Paddenstoelen salade met truffel

Foodblog door Roos Leufkens

Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool. Omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert, heeft ze Meat on Sunday opgericht. Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn. Mijn Keukentuintje presenteert haar blogs en vlogs waarin ze heerlijke seizoensproducten onder de aandacht brengt.


Paddenstoelensalade met truffel

Een super makkelijke en snelle herfstsalade die heel speciaal smaakt door de truffel. Heerlijk als je alleen bij het voorgerecht al zoveel groenten hebt gegeten.


Het recept

Bekijk het recept van Roos voor een heerlijke paddenstoelensalade op haar website Meat on Sunday…. zonder eigen moestuin is hij natuurlijk ook heel lekker!


Bekijk in onderstaande video hoe Roos deze paddenstoelensalade maakt:

Paddenstoel kan een heerlijk hoofdingrediënt zijn van je maaltijd en het is erg gezond. Laat je inspireren en verrassen door al het goede én smakelijke van de paddenstoel.

Deel dit artikel:

Tuin