Foodblog Roos Leufkens: Tajine met specerijen en pompoen

Foodblog door Roos Leufkens

Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool. Omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert, heeft ze Meat on Sunday opgericht. Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn. Mijn Keukentuintje presenteert haar blogs en vlogs waarin ze heerlijke seizoensproducten onder de aandacht brengt.


Tajine met specerijen en pompoen

Dit is een van de twee gerechten die ik heb gemaakt voor de kookwedstrijd van Lima. Met het filmpje is het extra makkelijk na te maken. Ik vind het erg lekker geworden, kruidig en zomers.


Het recept

Bekijk het recept van Roos voor een heerlijke Tajine op haar website Meat on Sunday…. zonder eigen moestuin is hij natuurlijk ook heel lekker!


Bekijk in onderstaande video hoe Roos deze Tajine met pompoen maakt:

Pompoen kan een heerlijk hoofdingrediënt zijn van je maaltijd en het is erg gezond. Laat je inspireren en verrassen door al het goede én smakelijke van de pompoen.

Deel dit artikel:

Boeken