Foodblog Roos Leufkens: Radijsjessoep

Foodblog door Roos Leufkens

Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool. Omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert, heeft ze Meat on Sunday opgericht. Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn. Mijn Keukentuintje presenteert haar blogs en vlogs waarin ze heerlijke seizoensproducten onder de aandacht brengt.


Radijsjessoep

Het loof van de radijs is ook prima te eten, lekker en gezond. De kleur is ook prachtig. Extra lekker als de radijsjes en dus ook het loof uit eigen tuin komen!


Het recept

Bekijk het recept van Roos voor een heerlijke radijsjessoep op haar website Meat on Sunday…. zonder eigen moestuin is hij natuurlijk ook heel lekker!


Radijsjes kunnen een heerlijk hoofdingrediënt zijn van je maaltijd en het is erg gezond. Laat je inspireren en verrassen door al het goede én smakelijke van de radijs.

Deel dit artikel:

Ereaders