• mijn_keukentuintje_nieuw-7-dagen-detox

Ga de nieuwe week gezond van start met 7 dagen detox

Zit je nog vol van al het lekkers dat je tijdens het weekend gegeten hebt? En wil je de nieuwe week gezond starten? Lees dan eens het boek  ‘7 dagen detox’ van Erica Palmcrantz Aziz. Het staat vol heerlijke verse gerechten, smoothies, salades en desserts die je lichaaam ontgiften. Het resultaat: je zult je fitter en lekkerder in je vel gaan voelen. Als dat geen goed begin is van een nieuwe week! 

Detoxen betekent ontgiften: door het aanpassen van je voeding worden je darmen en je inwendige organen gereinigd. Hierdoor wordt je hele lichaam schoner. Tijdens de detoxkuur schrap je dierlijke producten, gluten, melkproducten en suiker van het menu. Ook drink je gedurende de kuur geen alcohol of koffie.


Het resultaat van 7 dagen detox

Het effect van een detoxkuur merk je al snel. Je voelt je fitter, lichter, vrolijker, je maag werkt beter, je gewrichten worden soepeler en je ogen gaan meer stralen. Dit alles wordt bereikt door het eten van rauwe voeding, puur uit de natuur!


Inhoud boek

Naast een praktische handleiding voor het volgen van de kuur, bevat het boek veel inleidende- en achtergrondinformatie en wetenswaardigheden m.b.t. tot de kenmerken, het starten en volhouden van de kuur en ‘daarna’.

Het 7-daagse kuurprogramma wordt van dag tot dag in detail en chronologisch beschreven.
Bestel het boek vol gezonde en verse tips en ervaar wat dit met jouw lichaam doet.

Deel dit artikel:

Tuin