Boekentip: We ♥ groente

Boekentip: We ♥ groente

Groenteliefhebbers opgelet! Dit boek is het helemaal voor jou! En als je nog geen groentegek bent, maar het wel graag wilt worden, is We ♥ groente ook een perfect boek voor jou. Het staat boordevol met afwisselende vegetarische gerechten. Schrijfster Janneke Vreugdenhil heeft maar een missie: iedereen laten zien hoe bijzonder en lekker groente kunnen zijn.


Er zijn steeds meer mensen die vaker vegetarisch willen eten, maar dit blijkt stiekem nog best een uitdaging. Want hoe zet je iedere dag weer iets lekkers op tafel? En hoe zorg je voor genoeg afwisseling? Met de 120 nieuwe gerechten van Janneke wordt dit een eitje en je hoeft er niet eens een topkok voor te zijn.


Verschillende gerechten

Janneke heeft haar boek onderverdeeld in verschillende kopjes. Zo staan er ‘Familiefavorieten’, ‘Salades voor alle seizoenen’, ‘Borrelvoer’ en ‘Snoepgroente’ in. Maar ook gerechten die snel op tafel staan en recepten voor erbij en ook de restjesdagen worden niet overgeslagen. Denk aan carpaccio van venkel en Parmezaan, lasagne met geroosterde pompoen en spinazie, bloemkoolrijst, geroosterde spruiten met rozemarijn en walnoten, maak-je-groentela-leeg-curry en nog veel meer heerlijke recepten.

Een onmisbaar boek voor iedereen die zijn kennis over vegetarische recepten wil uitbreiden!


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Boeken