Uit-agenda voor de maand juli

In Nederland wordt veel georganiseerd op het gebied van (moes)tuinieren, gezond/ biologisch eten, duurzaamheid en biodiversiteit. Denk aan workshops, festivals en open dagen bij onder andere tuinders, boerderijen en appelboomgaarden. Om ervoor te zorgen dat jij niks hoeft te missen, zetten wij iedere maand de leukste activiteiten voor jou op een rij!


7 juli – Open dag permacultuur-tuinen
Grijp je kans en ga naar de open dag van tuinsmakelijk.nl en Modderbaard. Zij slaan de handen ineen om jou te laten zien hoe permacultuur-tuinen eruitzien en geven je alle informatie die je nodig hebt. Je krijgt een rondleiding van een uur door beide tuinen. Meld je hier aan.

Workshop ‘Eigen eten telen’
Wil jij verse groenten uit eigen tuin eten? En droom je al jaren van een eigen minimoestuin? Dan is deze workshop iets voor jou! Je krijgt alle tips en tricks voor het beginnen van je eigen moestuin. Bekijk de website voor meer informatie.

12 t/m 21 juli – Bloem & Tuin
Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Doe inspiratie op en geniet van de prachtige bloemen. Bemachtig hier je ticket.

Festival TREK
Ga naar hét festival waar food en muziek samenkomen. TREK wordt acht keer per jaar georganiseerd. In juli zijn er twee weekenden waar jij in Den Bosch of Amsterdam kunt feesten op dit festival. Ontdek wanneer TREK bij jou in de buurt staat.

Velt – Samen eco actief
Een ecologische tuin houdt rekening met de menselijke behoeften en draagt bij aan de natuur, het herstel van landschap en een schoner milieu. Velt is dé vereniging voor als je milieuvriendelijk aan de slag wilt in de keuken of jouw tuin. Ontdek welke verschillende workshops Velt te bieden heeft op het gebied van moestuinieren, permacultuur, fruit en nog veel meer.


Deel dit artikel:

Ereaders