Uit-agenda voor de maand juni

In Nederland wordt veel georganiseerd op het gebied van (moes)tuinieren, gezond/ biologisch eten, duurzaamheid en biodiversiteit. Denk aan workshops, festivals en open dagen bij onder andere tuinders, boerderijen en appelboomgaarden. Om ervoor te zorgen dat jij niks hoeft te missen, zetten wij iedere maand de leukste activiteiten voor jou op een rij!


1 en 7 juni – Inloopdag gereedschapskennis
Tijdens deze workshop leer je alles over tuingereedschap. Iedereen weet dat je met het juiste gereedschap een moestuinklus sneller en makkelijker kunt klaren. Maar weet jij zeker dat je het goede gereedschap gebruikt? Kom erachter tijdens de workshop voor moestuingereedschappen. Meld je aan.

7 t/m 9 juni – Hex Garden Festival
Tijdens het Hex Garden festival zijn de tuinen van het landschapspark Hex geopend. Dit is gebeurd slechts twee keer per jaar en wil je dus zeker niet missen. Het thema van het festival dit jaar is: Innovatieve oplossingen voor milieuproblemen en duurzame consumptie en productie. Wil je meer weten over het festival, het programma’s en de tickets? Bekijk dan de website van het Hex Garden Festival.

8 t/m 16 juni – Nationale tuinweek
Van fietstochten langs verschillende moestuinen tot muziek in de tuin. Er zijn deze week veel verschillende activiteiten door heel Nederland georganiseerd. Ga naar de website voor alle informatie.

Festival TREK
Ga naar hét festival waar food en muziek samenkomen. TREK wordt acht keer per jaar georganiseerd. In juni zijn er drie weekenden waar jij in Utrecht, Nijmegen of Enschede kunt feesten op dit festival. Ontdek wanneer TREK bij jou in de buurt staat.

21 t/m 23 juni – De Farm & Country Fair
Een buitenfeest voor elke leeftijd. Volop verrassing, actie en beleving. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef het buitenleven. Bestel hier jouw tickets.


Deel dit artikel:

Tuin