Boek: Een jaar in de tuin

Een jaar in de tuin van tuinexpert Ian Spence is hét boek voor iedereen die het hele jaar door optimaal wil genieten van zijn tuin. Vragen als wanneer moeten je planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd jij je gazon goed gevoed? En wat is de beste tijd om je rozenstruiken te snoeien, worden beantwoord.


Van maand tot maand

In dit boek word je meegenomen door het hele jaar, van maand tot maand. Ieder hoofdstuk bestaat uit een maand waarin verteld wordt wat er die maand te doen is in jouw tuin. Denk aan hagen planten, organische meststoffen toevoegen en het snoeien van heesters. In het begin van het hoofdstuk, krijg je een duidelijk overzicht van alle to do’s van die maand. Ook staat erbij waarmee je nog even moet wachten en dus vooral niet moet doen. Daarna wordt alles uitgebreid uitgelegd. Het hoofdstuk wordt afgesloten met de bijzondere planten van die maand. Hierdoor weet je welke planten het deze maand goed zullen doen in jouw tuin.


Het hele jaar door

Natuurlijk zijn er ook dingen die het hele jaar door in jouw tuin gelden of waar je zelf voor kan zorgen. Dit staat beschreven aan het begin van dit uitgebreide boek. Want hoe zorg je ervoor dat jij het hele jaar kun genieten van dieren in jouw tuin? Of weet jij met welke vaste planten jij het hele jaar door een bloeiende tuin hebt? Met tips van Ian kom je hier snel achter!


Dit boek met veel tuinadvies maakt tuinieren tot een genot. Een jaar in de tuin is een onmisbaar handboek voor nieuwe tuiniers en ervaren groene vingers.Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Ereaders