Jamie’s super food voor elke dag

In Jamie’s super food voor elke dag vind je simpele en smaakvolle recepten die voedzaam en heel toegankelijk zijn voor iedereen. Jamie ging voor dit boek op zoek naar een nieuw voedingspatroon en een nieuwe lifestyle om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren. Wat hij geleerd heeft, deelt hij in dit boek.


Recepten voor een gezonder en gelukkiger leven

Het boek bevat recepten voor 30 ontbijtjes, 30 lunches en 30 avondmaaltijden. Elk gerecht bevat ingrediënten met voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die elkaar optimaal aanvullen. Wanneer je naar de foto’s kijkt, loopt het water je in de mond. Elk gerecht knalt van de pagina, qua kleur en qua frisse ingrediënten. Ook bevat het boek originele ideeën voor gezonde snacks en drankjes.

Jamie’s Super Food voor elke dag is  een gezond kookboek voor elke dag. Je kan het gebruiken als handleiding voor een fundamentele verandering van je eetpatroon of als  inspiratiebron voor gezonde traktaties.

Gezond eten en je goed voelen wordt met dit boek een koud kunstje. Het boek zit vol veelzijdige, uitgebalanceerde recepten die je een voldaan gevoel geven, superlekker zijn en ook zeker gezond zijn!

“Ook al pik je maar een paar ideeën uit dit boek op,
het zal je kijk op voedsel veranderen”
-Jamie Oliver-

Deel dit artikel:

Ereaders