Mosselen, de lekkerste recepten

Vlamingen eten ze het liefst met brood. Nederlanders graag met frietjes. Maar je kunt zoveel meer met de schelpdiertjes. Piet Devriendt, mosselchef van restaurant Oesterput aan de Belgische kust, selecteerde nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit.

Meer dan 50 recepten
Mosselen zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook nog eens gezond. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitamines en nauwelijks vet. En met dit boek heb je meer dan 50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken. Aan de hand van schitterende foto’s legt Piet de recepten stap voor stap uit, zodat ook een niet-geoefende kok lekkere mosselgerechten op tafel kan toveren.

Nieuwsgierig geworden? Bestel een exemplaar en verras jezelf of je gasten met deze heerlijke mosselgerechten.


Deel dit artikel:

Tuin