Boekentip: Nog eenvoudiger 2

Zoals we van Pascale Naessens gewend zijn, staat ook haar nieuwe boek vol met lowcarbgerechten. Meer dan 70 nieuwe recepten zijn er in haar nieuwe boek Nog eenvoudiger 2, de opvolger van Nog eenvoudiger, te vinden. Naast de vertrouwde lowcarbgerechten neemt Pascale ons ook mee in het leven van het keto dieet. Een hype die de laatste tijd komt opzetten, maar die Pascale al in haar vorige boeken heeft doorgevoerd.


Wanneer je het boek openslaat weet je meteen dat het een boek van Pascale is. De prachtige foto’s van natuur, gedekte tafels, volle aanrechten en heerlijke recepten verschijnen wanneer je door het begin van het boek bladert. Hierdoor kom je meteen in een relaxte sfeer en krijg je zin om de recepten te maken.


Hoeveel tijd heb jij?

Handig aan dit boek is dat de recepten ingedeeld zijn in bereidingstijd. Als jij weet hoeveel tijd je die dag te besteden hebt om een gerecht op tafel te zetten, kun jij in een oogopslag zien welke recepten hiervoor geschikt zijn. Zelfs in  10 minuten kun je met haar recepten een heerlijk gerecht maken. Denk aan tonijn met kruidige tomatensaus of boerenkool met koolrabi en chorizo. Heb je wat meer tijd dan kun je aan de slag met bijvoorbeeld kabeljauw in mosterdsaus met bloemkoolpuree.


Het boek is overzichtelijk. De recepten bestaan, net zoals in het vorige boek, uit vier ingrediënten. Bij ieder recept kun jij zien of het keto is door een nieuw teken dat Pascale heeft ingevoerd. Daarnaast krijg je bij veel recepten tips om het gerecht nog lekkerder of eenvoudiger te maken.

Kort samengevat: een perfect boek om heerlijke, snelle en gezonde gerechten op tafel te zetten.


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Boeken