• mijn_keukentuintje_relax_mama!

Boek: Relax Mama! in de keuken

Iedere moeder heeft wel één of twee succesnummers: gerechten die de kinderen altijd eten. Maar met twee recepten heb je nog geen heel weekmenu. Daarom verzamelde Elsbeth Teeling van de ‘Club van Relaxte Moeders’ de beste succesrecepten van andere moeders. Dit boek is heerlijk herkenbaar voor alle moeders die de kritische mondjes van hun kinderen iedere dag met iets lekkers en verantwoords willen vullen zonder hun kookplezier te verliezen.

Het boek is een verzameling van relaxte moeder-recepten die niet te ingewikkeld zijn, die goedgekeurd zijn door kinderen en ook echt lekker voor jezelf zijn. Daarnaast vind je in het boek tips, adviezen en weetjes over het tafelmoment met de kinderen. Een kok, opvoedkundige, voedingsdeskundige en een coach vertellen hoe je kinderen het beste aan tafel houdt, hoe je kinderen kunt verleiden dingen te proeven en hoe je zelf wat relaxter in de keuken kunt worden.


Handig weekmenu

Met de 50 recepten in dit mooi vormgegeven kookboek weet je iedere dag van de week precies wat je je kinderen kunt voorschotelen en waar je samen van kunt genieten. Ook zit er een handig weekmenu in dat je samen met de kinderen kunt invullen en op de koelkast kunt hangen.


Persoonlijke verhalen van moeders

De eerlijke columns vol humor van Elsbeth Teeling geven je een kijkje in het leven van haar gezin aan tafel en ook andere moeders leggen uit waarom hun recepten zo succesvol zijn thuis.

Bestel dit leuke moederdagcadeau

Deel dit artikel:

Boeken