Voedzaam & Snel Saladeboek

Je gevulde broodtrommel vervangen voor een heerlijke salade tijdens de lunch; wie wil dat nou niet? Gezonde lunchsalades voor op het werk is een steeds groter wordende trend. Maar om iedere dag dezelfde salade mee te nemen, gaat vervelen. Daarom schreven Jennifer en Sven het Voedzaam & Snel Saladeboek.


In het Voedzaam & Snel Saladeboek staan 50 salades voor thuis, het werk of onderweg. Want een salade hoeft niet alleen als lunch gegeten te worden. Deze gezonde gerechten met ingrediënten uit alle seizoenen smaken ook heerlijk als maaltijdsalade of bij een picknick.


De salades zijn allemaal snel en makkelijk te bereiden. De schrijvers vinden namelijk dat iedereen het al druk genoeg heeft en dat je niet uren in de keuken hoeft te staan voor een lekkere salade.


Salades zijn niet saai!

En dat een salade niet saai hoeft te zijn, wordt ook bewezen in dit boek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een  meloensalade met rode paprika, cottage cheese en basilicum of gerookte zalm met buffelmozzarella en bramen? En een bloemkoolsalade met dadels en cashewnoten of babyboerenkool met kiwi en banaan. Al deze verrassende combinaties komen in het boek voorbij.


Bij iedere salade wordt ook een lunchbox afgebeeld. Er wordt uitgelegd hoe je de salade moet ‘preppen’ en hoe je deze vervolgens ter plekke klaarmaakt. De mooie foto’s zorgen ervoor dat je meteen naar de winkel wilt rennen om een lunchbox te kopen zodat je elke dag een andere salade mee kunt nemen naar je werk!


Deel dit artikel:

Boeken