Favorieten van La Place

Liefhebbers van het oude La Place-restaurant in de voormalige V & D, kunnen hun favoriete gerechten weer proeven dankzij het kookboek Favorieten van La Place, 100+ recepten voor thuis. Het boek staat vol met bestsellers van het oude La Place, zoals soepen, salades, pizza’s, sandwiches, hartige taarten, hamburgers en gebak. Een kookboek vol makkelijke recepten boordevol smaak; een echte aanrader voor in jouw keuken.


Waar komen salades vandaan?

Het boek begint met een korte uitleg over de La Place filosofe: smaakvol eten, natuurlijk & lokaal, huisgemaakt & eerlijk, en ook duurzaam & vers. Daarna volgt een hoofdstuk over voedselverspilling, eten van het seizoen en duurzaamheid. Dan komen de handigste keukenhulpjes aan bod en tips & tricks. Hier ontdek je bijvoorbeeld of jouw ei vers is, hoe je blind moet bakken, en hoe je deeg bewaart.


Ontbijt | Lunch | Diner | Zoet

Daarna volgen de recepten verdeeld over de categorieën Ontbijt, Lunch , Diner en Zoet. Bij het ontbijt moet je denken aan smoothies en sandwiches. De lunchgerechten bestaan uit gevarieerde salades met bijvoorbeeld bulgur, humus en gegrilde groente. Of een baguette met eiersalade en groene asperges. Ook de dinerrecepten zien er heerlijk uit en bestaan uit soepen, pizza’s, quiches en curry’s. Het zoet is ook om je vingers bij af te likken. Diverse taarten, brownies, koekrepen en gegrild fruit passeren de revue. Wij zijn overtuigd: hoog tijd om een boodschappenlijstje te maken en je schort om te doen. Want dit boek staat vol favorieten!Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Tuin