Boek: Het complete KETO-dieet kookboek

Meer vet verbranden in een snellere tijd; wie wil dat nou niet? Het KETO-dieet kookboek van Jane Faerber helpt je hierbij. Deze speciale manier van diëten vergt wat uitleg en energie, maar wanneer je de ketogene levensstijl onder de knie hebt zal je veel gezondheidsvoordelen merken.


Het KETO-dieet houdt in dat je sneller vet verbrandt door koolhydraten te vervangen door vetten en eiwitten. Je lichaam neemt normaal alle suikers uit je lichaam als voornaamste energiebron. Door deze weg te nemen zal je lichaam beroep doen op vetten. Hierdoor verdwijnen je kilo’s als sneeuw voor de zon.


Alles over KETO

Niet getreurd als je nog nooit van KETO hebt gehoord. Schrijfster Jane vertelt je hier alles over in de eerste twee hoofdstukken. Wat is KETO? Hoe kun je succesvol gewicht verliezen? Hoe werkt KETO in de praktijk? En belangrijker nog: hoe ga je verder wanneer je het KETO-dieet van 4-6 weken hebt afgerond? Ook heeft ze een tijdlijn gemaakt voor de eerste vier weken. Hierin legt ze uit waar je tegenaan zult lopen en wat je aan je lichaam gaat merken.


KETO-recepten

Zoals je waarschijnlijk al had begrepen, bevatten alle recepten geen koolhydraten. Brood wordt vervangen voor bloemkoolbrood en pasta’s door courgettepasta. Maar dat is niet het enige. Heerlijke hammuffins met spinazie en tomaat als ontbijt, gebakken witte kool met kip en ei als lunch en kaastaco’s met chiligarnalen als diner. Dit en nog veel meer KETO-recepten vind je in dit boek.


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Ereaders