Boek: Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Smoesjes als ‘geen tijd’ en ‘te moeilijk’ kun je na het lezen van het nieuwe boek van Pascale Naessens over boord gooien. In haar boek ‘Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten’ gaat ze aan de slag met recepten die klaar zijn in minimaal 10 en maximaal 25 minuten én waarin ze maar vier ingrediënten gebruikt. Eenvoudiger kan het niet!


Niet alleen ben je met deze recepten snel klaar, ook kun je er volgens Pascale goed mee afvallen. Alle recepten zijn namelijk gezond, boordevol smaak en door iedereen makkelijk te maken!


Bereidingstijd

De hoofdstukken in dit boek zijn opgebouwd op basis van bereidingstijd. Zo heb je een hoofdstuk met ‘Klaar in 10 minuten’, maar er zijn ook gerechten voor 15, 20 en 25 minuten. Hierdoor kun je in een oogopslag zien voor welke gerechten jij die avond tijd hebt. Super handig!

In tien minuten tijd zet jij snel een kortgebakken zalm met verschillende groenten op tafel. Heb jij een kwartier de tijd kies dan bijvoorbeeld voor de kip op Chinese wijze met lente-ui, gember en pinda’s. En heb je geen zin om achter het fornuis te staan, kies dan een gerecht uit het hoofdstuk ‘De oven doet het werk’. Voor het gerecht ‘Pastinaak met feta en noten’ sta je zelfs maar 8 minuten in de keuken. Daarna zet je het in de oven en heb je er geen omkijken meer naar! Erg handig als je na het werk even wilt uitrusten op de bank.


Zoals we van de boeken van Pascale gewend zijn, worden de gerechten weer prachtig weergegeven. Mooi gedekte tafels en eten waarvan het water je in de mond loopt. Ook deze keer maken de foto’s het boek helemaal af.


Bestel dit boek

Deel dit artikel:

Boeken